Yhdistä hyöty & huvi

Nappaa itsellesi harjoittelupaikka Orangen sovelluskehitystiimissä!

Satutko olemaan digimarkkinoinnista, sovelluskehityksestä ja konseptisuunnittelusta kiinnostunut AMK-opiskelija? Entä haluatko saada harjoittelustasi maksimihyödyn, mutta kärsiä minimimäärän organisatorista jäykistelyä? No, hyvä. Siinä tapauksessa Orange Advertising Oy:n harjoitteluohjelma sopii sinulle kuin kyttyrä kamelille. (Eli teitä voi olla myös kaksi.)

Olet porukkaamme sopiva tyyppi, jos haluat oikeasti oppia uutta markkinointiteknologian saralla, palat innosta hyödyntää ohjelmistokehityksen uusimpia työkaluja ja olet valmis ahkeroimaan saavutustesi eteen.

Opintosi ovat mielellään jo loppusuoralla ja kenties kaipaat aihetta lopputyöllesi, mutta tärkeintä on, että olet kiinnostunut koodaamisesta ja konseptoinnista – mieluiten frontend- ja backend-koodauksesta sekä uxd-suunnittelusta.

Olemme kuudenkymmenen hyvän tyypin työpaikka ja täyden palvelun markkinointiviestintätoimisto. Toteutamme asiakkaillemme monipuolisia digitaalisia ratkaisuja: sovelluksia, verkkopalveluja, kampanjasivuja, digikampanjoita jne. Toimistomme sijaitsee kätevästi ja mukavasti Helsingin keskustassa.

Mikä tärkeintä, meillä saat harjoittelusi ajaksi oman mentorin varmistamaan harjoittelusi onnistumisen.

Lisätietoja: Janne Vuori, CTO, janne.vuori [at] orangead.fi

Hae nyt tällä lomakkeella