8,3 M€ liikevaihtoa


60 hyvinvoivaa ihmistä


17
kasvun vuotta somasti peräkkäin (koputamme puuta)


2160
yhteenlaskettuna kengännumerona


4881
avattua työmääräintä vuonna 2016


34 846
valmista aineistoa vuonna 2016


010 836 6600
hyödyllinen numero fiksulle mainostajalle

Kolme tapaa käyttää hyväksesi Orangen osaamista

TASO 1: KONSEPTITYÖ
Konseptitason asiakkuuksissa olemme asiakkaillemme täyden palvelun mainostoimisto ja digitoimisto eli vastaamme myös strategisesta ja luovasta mainonnan suunnittelusta kaikkiin tarvittaviin kanaviin. Olemme viime aikoina vahvistaneet roimasti juuri tätä osaa osaamisestamme.

TASO 2: JALKAUTTAVA SUUNNITTELU
Taktisessa yhteistyössä Orange adaptoi, kirjoittaa ja räätälöi asiakkaidensa kampanjoita kaikkiin tarvittaviin kanaviin soveltamalla tehokkaasti asiakkaan valmiita materiaaleja, kuvapankkikuvia ja muita elementtejä. Näin taktiset markkinointikampanjat saadaan ulos tehokkaasti, toimivina ja ajallaan.

TASO 3: TEHOKAS TUOTANTOTYÖ
Orangelainen kustannustehokkuus perustuu huippuunsa viritettyyn ja tehokkaasti laatuohjattuun tuotantoon. Osa asiakkaistamme käyttää vain tai pääasiassa tätä osaa palvelustamme, hyödyntäen esimerkiksi kansainvälisessä tai suomalaisessa lead agencyssä tai omalla mainososastolla suunniteltuja aineistoja.

Asiakastyytyväisyys-mittaus vuodessa pitää fokuksen kirkkaana.

Mainostoimisto pystyttää telttansa jonnekin palvelun ja asiantuntemuksen risteyskohtaan ja pysyy siellä hengissä ainoastaan asiakkaidensa tyytyväisyydestä ja arvostuksesta. Siksi me tutkimme ja kuuntelemme asiakkaidemme näkemyksiä säännöllisesti ja  tarkalla luupilla. Ennen muuta asiakasonnen aktiiviseuranta on meille avain sisäiseen kehittämiseen, mutta kyllä hyvistä tuloksista on mukava välillä nauttiakin –  esimerkiksi 95 prosenttia asiakkaistamme kokee että hinta-laatusuhteessamme ei ole juurikaan huomautettavaa.

 

KYSYIMME ASIAKKAILTAMME:
Voisitko suositella Orangea yhteistyökumppaniksi muille yrityksille?

ASIAKKAAMME VASTASIVAT:

 

Katso vuoden 2016 asiakastyytyväisyystutkimuksen tulokset täältä!

”On mukava työskennellä välillä mainostoimistossa, jossa asiat toimivat.”

ERÄS ALALLA VUODESTA 1980 JA ORANGESSA VUODESTA 2011 VIIHTYNYT SUUNNITTELIJA

Sertifioitu laatujärjestelmä ei ole meille vain seinälle kehystetty muisto tietystä menneestä hetkestä, jolloin prosessit saatiin kuvattua kaavioiksi ja kirjoitettua lauseiksi.

Kaikki tuotannollinen työmme tehdään vain ja ainoastaan laatujärjestelmän tiukassa mutta rakentavassa ohjauksessa. Asiakkaillemme tämä tarkoittaa selviä etuja. Virheitä tapahtuu vain harvoin. Ja jos tapahtuu, niistä opitaan – ennen muuta välttämään niitä jatkossa.

Toiminnan laatu tarkoittaa myös kustannustehokkuutta. Sitä, että Orangella hinta ja laatu kohtaavat toisensa varsin yhteistyöhenkisissä tunnelmissa. Vuonna 2015 tuotimme kaikkiaan 23 405 aineistoa. Näistä reklamaatioon johti 35 aineistoa eli 1,5 promillea.